Siapa kita

Sebagai pengeluar global terkemuka produk plastik komposit kayu, kami menawarkan penyelesaian yang maju dan rasional untuk sebarang keperluan pengurangan saiz, termasuk lantai komposit plastik kayu,
panel dinding luaran, dek luaran, siri landskap luaran, sutera jati sintetik siri siri.

Syarikat kita

Tujuh Trust Industry Co., Ltd, yang diasaskan pada tahun 2008, adalah syarikat hi-tech yang mengkhususkan diri dalam R & D, jualan, dan perkhidmatan bahan WPC. Memperkenalkan teknologi teras antarabangsa, dan dengan peningkatan resipi bahan mentah dan teknologi pengeluaran, ia telah membentuk sistem struktur produk pelbagai jenis produk yang serius.

Syarikat kami memberi tumpuan kepada pengurusan kualiti produk, melengkapkan kesedaran perlindungan alam sekitar, dan ia adalah antara syarikat-syarikat pertama dalam industri ini yang disahkan dengan sistem pengurusan kualiti ISO9001, sistem pengurusan alam sekitar ISO14001 dan pensijilan CE Eropah.

Perkhidmatan kami

Tentang kita
Sebagai pemimpin dalam industri WPC, Kayu Klasik menjual produk WPCnya kepada lebih dari 100 negara dan kawasan di dunia, seperti Amerika, Britain, Rusia, Afrika Selatan, Thailand, India, Jerman, Sepanyol, Finlandia, Australia dan lain-lain. pujian yang baik dari pelanggan.

Konsep perkhidmatan
Semasa membantu para pelanggannya untuk mencapai manfaat maksimum, Tujuh Amanah Group yang inovatif dan cemerlang juga bertekad untuk menjadi pengasas dan pengeluar produk bangunan yang mesra alam dan penjimatan tenaga di China dengan produknya yang cemerlang, teknologi profesional dan perkhidmatan yang ikhlas.

MERASA PERCUMA UNTUK MENGHANTAR PESANAN